Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک: تایید پیش بینی محسن رضایی توسط رئیس جمهور اوکراین، ادامه درگیری‌های گسترده در شهرهای سوئد در پی هتک حرمت قرآن، هشدار ایران به اسرائیل از طریق واسطه اروپایی، تحقیقات کنگره آمریکا برای بررسی تلاش ترامپ جهت کودتا، پیام تبریک رهبران کشورهای عربی و خارجی به بشار اسد و هشدار تهدید آمیز مقتدی صدر خطاب به ترکیه  از مهم‌ترین خبرها و رویدادهای منطقه و جهان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تایید پیش بینی محسن رضایی توسط رئیس جمهور اوکراین 

محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور چندی پیش در تحلیلی راهبردی پیرامون جنگ اوکراین گفته بود: در یک شرایط بسیار حساس بین المللی، منطقه ای و ملی قرار داریم. جنگی که در اوکراین آغاز شده است و تبعات آن، حداقل ۱۰ سال به طول می انجامد، این جنگ ماجرای مهمی است و به این سادگی ها پایان نمی یابد.

بلافاصله پس از این اظهارات رضایی، دبیر کل ناتو، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا و مکرون رئیس جمهور فرانسه از طولانی بودن جنگ در اروپا و اوکراین سخن گفتند.

در همین رابطه ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین نیز روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی "سی‌ان‌ان" آمریکا، از آمادگی این کشور برای «مبارزه با روسیه برای مدت ۱۰ سال» خبر داده و گفت: «ما می‌توانیم ده سال با روسیه بجنگیم تا آنچه متعلق به ماست را پس بگیریم. ما می توانیم این مسیر را طی کنیم.»

ادامه درگیری‌های گسترده در شهرهای سوئد در پی هتک حرمت قرآن

پلیس سوئد اعلام کرد، برنامه‌های یک گروه راست افراطی برای سوزاندن و هتک حرمت قرآن باعث شد تا درگیری‌ها در چهارمین شب متوالی در این کشور اروپایی ادامه یابد.

به گزارش پایگاه خبری نیشن، پلیس سوئد در بیانیه خود آورده است، سطل‌های آشغال به همراه یک اتوبوس و یک خودرو در جریان یکسری رویدادها در شهر مالمو در جنوب این کشور به آتش کشیده شدند.

سخنگوی پلیس گفت: اوضاع در ساعت ۳ صبح به وقت محلی آرام شد و در این اعتراضات هیچ افسر پلیسی زخمی نشد اما تعدادی از مردم جراحت‌های سطحی برداشتند.

هم‌چنین پلیس در شهر نوکورکوپینگ در شرق سوئد ناچار به شلیک اخطار شده و سه نفر در درگیری‌ها مجروح شده‌اند. چندین خودرو هم به آتش کشیده شده و حداقل ۱۷ نفر بازداشت شده‌اند.

ناآرامی‌ها زمانی شروع شد که استرام کورس، یک گروه راست افراطی ضد مهاجر، ظاهرا در یکی از گردهمایی‌های خود، قرآن را آتش زدند.

پس از آن چند شهر شاهد درگیری‌های این گروه با معترضان به آنها، درگیری پلیس با دو طرف و تخریب اموال بوده است.

رهبر این گروه، راسموس پالودان، سیاستمدار سوئدی-دانمارکی گفته که کتاب قرآن را سوزانده است.

هشدار ایران به اسرائیل از طریق واسطه اروپایی

یک منبع غربی مدعی شد ایران طی پیامی با واسطه به رژیم صهیونیستی، درباره بانک اهداف این رژیم که می‌تواند هدف قرار گرفته شود، هشدار داده است.

 بعد از هشدارهای اخیر مقامات مختلف دولتی و نظامی جمهوری اسلامی ایران از جمله ریاست‌جمهوری، ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه ماجراجویی، منابع غربی مدعی پیام هشدارآمیز تهران به تل‌آویو شدند.

حساب توئیتری «اینتل اسکای» - که در زمینه تحلیل خطرات و ریسک‌های بین‌المللی، ردیابی پروازهای جهانی و اخبار ویژه بحران‌های مختلف فعالیت می‌کند - مدعی شد ایران طی پیامی با واسطه به رژیم صهیونیستی، درباره بانک اهداف این رژیم که می‌تواند هدف قرار گرفته شود، هشدار داده است.

اینتل اسکای در توئیتی ادعا کرد:‌ «ایران از طریق واسطه‌های اروپایی به اسرائیل پیام داده و تصاویر مکان‌های ذخایر تمام تسلیحات بیولوژیک، شیمیایی و اتمی این رژیم را که می‌تواند در اولین درگیری نظامی هدف قرار داده شود، ارسال کرده است».

جزئیات بیشتری از این خبر ادعایی هنوز منتشر نشده و مقام‌‌های تهران یا تل‌آویو نیز فعلا به آن واکنشی نشان نداده‌اند.

تحقیقات کنگره آمریکا برای بررسی تلاش ترامپ جهت کودتا 

«جامی راسکین»، یکی از اعضای کمیته تحقیق کنگره آمریکا درباره وقایع ۶ ژانویه ۲۰۲۱ می‌گوید تلاش «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا برای کودتا در این کشور یکی از محورهای جلسه‌های استماع کمیته در کنگره در ماه آینده خواهد بود.

روز ۶ ژانویه سال ۲۰۲۱ گروهی از هواداران ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا حمله کردن. ترامپ قبل از حمله هودارانش در یک سخنرانی در بیرون کاخ سفید از طرفدارانش خواسته بود اعتراضشان را به جلسه تأیید پیروزی انتخاباتی «جو بایدن» نشان دهند.

«مایک پنس»، معاون دونالد ترامپ در آن جلسه ریاست جلسه سنا برای تأیید پیروزی جو بایدن را بر عهده داشت. ترامپ از او خواسته بود که این پیروزی را تأیید نکند، اما پنس چند بار گفت که این جلسه تشریفاتی است و او نمی‌تواند نتیجه انتخابات را تأیید نکند.

راسکین در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز گفت: «این اقدام کودتایی بود که توسط رئیس‌جمهور علیه معاون اولش و کنگره برای برگرداندن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ طرح‌ریزی‌شده بود.»

«بنی تامپسون» که ریاست کمیته ویژه مجلس نمایندگان آمریکا برای بررسی حوادث ۶ ژانویه را به عهده دارد گفته که جلسات استماع علنی این کمیته از ماه می آغاز خواهد شد.

راسکین، یکی از اعضای کمیته ویژه مجلس نمایندگان گفت: «ما قرار است کل ماجرای اتفاقاتی که افتاد را بگوییم. یک شورش خشونت‌آمیز و تلاش برای کودتا اتفاق افتاد و چیزی که نجاتمان داد امتناع مایک پنس از همراهی با این توطئه بود.»

رویترز نوشته مشخص نیست اظهاراتی که راسکین مطرح کرده نظر شخصی خودش بوده و یا اینکه او در حال مطرح کردن نظر همکارانش در این کمیته ویژه هم بوده است.

در جولای ۲۰۲۱ کتابی جدید منتشر شد که در آن ادعا شده بود سران ارشد نظامی آمریکا از احتمال وقوع یک کودتا در آمریکا نگران بوده‌اند اما ترامپ در بیانیه‌ای مدعی شد که او هرگز نه بحثی درباره کودتا مطرح کرده و نه با کسی در این باره صحبت کرده است.

پیام تبریک رهبران کشورهای عربی و خارجی به بشار اسد

به مناسبت هفتاد و ششمین روز استقلال سوریه (عید الجلاء)، رئیس جمهوری سوریه پیام‌های تبریکی از سوی رهبران و رؤسای کشورهای عربی و خارجی دریافت کرد.

به گزارش سایت شبکه خبری روسیا الیوم، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه پیام‌های تبریکی از سوی "هیثم بن طارق"، پادشاه عمان، "خلیفه بن زاید آل نهیان"، رئیس دولت امارات، "محمد بن راشد آل مکتوم"، نخست وزیر امارات و حاکم دبی، "محمد بن زاید آل نهیان"، ولیعهد ابوظبی و "محمد ولد الشیخ الغزوانی"، رئیس جمهور موریتانی به مناسبت فرا رسیدن عید ملی سوریه دریافت کرد.

بشار اسد همچنین پیام‌های تبریکی از سوی "ولادیمیر پوتین"، رئیس جمهور روسیه، "شی جینپینگ"، رئیس جمهور چین، "رام نات کوویند"، رئیس جمهور هند، "سید ابراهیم رئیسی"، رئیس جمهوری کشورمان، "سیریل رامافوزا"، رئیس جمهور آفریقای جنوبی، "الکساندر لوکاشنکو"، رئیس جمهور بلاروس، "کیم جونگ اون"، رهبر کره شمالی، "گوتابایا راجاپاکسه"، رئیس‌ جمهور سریلانکا، "قربان‌قلی بردی‌محمداف"، رئیس‌جمهور ترکمنستان، "ماها واجیرالونگکورن"، پادشاه تایلند، "سلطان عبدالله سلطان احمد شاه"، پادشاه مالزی، "پاپ فرانسیس"، رهبر کاتولیک‌های جهان و "نیکول پاشینیان"، نخست‌ وزیر ارمنستان دریافت کرد.

روز استقلال سوریه (عربی: عید الجلاء) روزی است که سوری‌ها در ۱۷ آوریل هر سال جشن می‌گیرند، این روز مصادف با خروج آخرین سرباز فرانسوی از سرزمین‌های سوریه در ۱۷ آوریل ۱۹۴۶ است.

هشدار تهدید آمیز مقتدی صدر خطاب به ترکیه 

رهبر جریان صدر عراق در واکنش به عملیات جدید ترکیه در شمال این کشور، با تاکید بر اینکه عراق یک «کشور کاملاً مستقل و دارای حاکمیت است»، هشدار داد که کشورش در صورت ادامه بمباران‌های ترکیه سکوت نخواهد کرد.

به گزارش روسیا الیوم، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در توییتی نوشت: کشور همسایه ترکیه به ناحق و بدون بهانه عراق را بمباران کرده است و اگر خطری از خاک عراق متوجه آن می‌شود، باید با دولت رسمی برای پایان دادن به این خطر هماهنگ شود. نیروهای امنیتی عراق قادر به این کار هستند."

وی ادامه داد: اگر این موضوع تکرار شود، ما ساکت نخواهیم نشست، زیرا عراق کشوری کاملاً دارای حاکمیت است و هرگونه تجاوز و تلاش برای برهم زدن امنیت خود را نمی‌پذیرد همان طور که تجاوز به کشورهای همسایه و برادر و دوست را نخواهد پذیرفت."

روز دوشنبه وزیر دفاع ترکیه از آغاز عملیات جدید علیه پ.ک.ک در شمال عراق خبر داد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان میانکاله روز ارتش دعای روز شانزدهم رمضان تحولات خاورمیانه تحولات بین المللی آمریکا ایران اروپا روسیه چین اسرائیل و فلسطین ماه رمضان میانکاله روز ارتش دعای روز شانزدهم رمضان کشورهای عربی و خارجی آمریکا برای بررسی توسط رئیس جمهور هتک حرمت قرآن طریق واسطه کنگره آمریکا رئیس جمهوری محسن رضایی درگیری ها بشار اسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۳۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست همسایگی دولت سیزدهم

«جمهوری اسلامی ایران، کشورها و ملت‌های همسایه را خویشاوند خود می‌داند»؛ این شاید مهم‌ترین بخش از اولین سخنرانی رئیس‌جمهور است که ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ در مراسم تحلیف با حضور مهمانان خارجی و داخلی در مجلس شورای اسلامی اعلام شد و بررسی عملکرد بیش از ۲ سال و ۷ ماهه دولت سیزدهم نشان می‌دهد به این گزاره پایبند بودند و در مسیر تقویت و گسترش ارتباط با کشورهای همسایه حرکت کردند و «مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت سیاست خارجی، ارتقا روابط با کشورهای همسایه» بوده است و «خواهان عزت و اعتلای آنها» بوده‌اند.

خبرگزاری مهر در سلسله گزارش‌هایی به بررسی روابط سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه طی یک‌سال گذشته پرداخته است.

کد خبر 6097420 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • طرح ترور رئیس جمهور اوکراین توسط روسیه در آستانه مراسم تحلیف پوتین
  • بشار اسد به پوتین تبریک گفت
  • تبریک بشار اسد به پوتین
  • آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • کارشناس آمریکایی:‌ غرب باید با روسیه مذاکره کند
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • آمریکا در حال بررسی پاسخ حماس به توافق آتش‌بس است