Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، پایگاه خبری «واللا» گزارش داد که «هادی عمرو» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور اسرائیل و فلسطین امروز -یکشنبه- به شهرهای قدس و رام الله سفر می‌کند.

بر اساس این گزارش، عمر با مقام‌های جدید اسرائیل و مقام‌های فلسطینی دیدار خواهد کرد.

در ادامه گزارش شده است که انتظار می‌رود معاون وزیر خارجه آمریکا‌ با «نفتالی بنت» نخست‌وزیر جدید اسرائیل‌ دیدار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رام الله هم دیدار با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در دستور کار قرار دارد.

بر اساس این گزارش، یکی از دلایل سفر عمرو آشنایی با مقام‌های جددی دولت اسرائیل و سیاست جدید این رژیم در قبال نوار غزه است. یکی از موضوعات مورد بحث وی نیز بازسازی غزه وساز و کار جدید برای ورود کمک‌های قطر به این شهر با نظارت سازمان ملل است.

 

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رام الله قدس عمرو هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۰۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا آمریکا ارسال بمب به اسرائیل را تعلیق کرد؟

ایالات متحده ارسال یک محموله تسلیحاتی به اسرائیل را تعلیق کرده است. این محموله شامل بمب‌های سنگینی است که اسرائیل از آنها در جنگ غزه استفاده کرده و تاکنون منجر به کشته‌شدن دست‌کم ۳۴ هزار فلسطینی شده است. این بمب‌ها دقیقا چه هستند و چرا آمریکا ارسال آنها را تعلیق کرد؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،این تعلیق در حالی صورت می‌گیرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به‌رغم مخالفت جو بایدن همچنان به حمله زمینی به رفح در جنوب نوار غزه ادامه می‌دهد.

ارسال چه بمب‌هایی تعلیق شده است؟

واشنگتن ارسال یک محموله شامل ۱۸۰۰ بمب ۹۰۰ کیلوگرمی و ۱۷۰۰ بمب ۲۲۵ کیلوگرمی متوقف کرده است.

رویترز به نقل از چهار منبع گزارش داد که این محموله که ارسال آن دست‌کم برای دو هفته تعلیق شده شامل مهمات تهاجم مستقیم مشترک ساخت بوئینگ است و همچنین بمب‌های کوچک‌قطر (SDB-۱) است. مهمات تهاجم مستقیم مشترک ابزاری است که بمب‌های هدایت‌ناپذیر را به بمب‌های هدایت دقیق تبدیل می‌کند. بمب‌های کوچک‌قطر نیز بمب‌های هدایت دقیق حامل ۱۱۵ کیلوگرم مواد منفجره است.

این محموله بخشی از بسته کمک‌های تصویب‌شده پیشین به اسرائیل است و به بسته کمک جدید ۹۵ میلیارد دلاری که در ماه آوریل در کنگره ایالات متحده تصویب و با امضای جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا اجرایی شد، مرتبط نیست.

چرا ایالات متحده ارسال این بمب‌ها را تعلیق کرد؟

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه هشتم مه در جلسه استماع مجلس سنای ایالات متحده گفت که آمریکا با توجه به وقایع اخیر رفح در حال بررسی کمک‌های امنیتی کوتاه مدت است.

لوید استین گفت: «ما از ابتدا صراحتا گفته بودیم که اسرائیل نباید بدون در نظر گرفتن و محافظت از غیرنظامیانی که در میدان جنگ هستند، دست به عملیات گسترده در رفح بزند.» بیش از یک میلیون غیر نظامی فلسطینی در رفح پناه گرفته‌اند که بسیاری از آنها پیشتر از دیگر نقاط غزه در دستورات تخلیه‌ای که ارتش اسرائیل صادر کرده به این منطقه کوچ کرده‌اند.

به گفته یک مقام آمریکایی، این تصمیم ایالات متحده در پی نگرانی‌ها از «به‌کارگیری بمب‌های ۹۰۰ کیلویی و عواقب آن در محیط‌های متراکم شهری است. پیش‌تر تاثیرات مخرب این بمب‌ها در نقاط دیگر نوار غزه مشاهده شده است.

این مقام آمریکایی افزود که ایالات متحده با دقت به بازنگری تسلیحات نظامی که ممکن است در رفح مورد استفاده قرار گیرند می‌پردازد.

تصمیم تعلیق ارسال این محموله چه وقت اتخاذ شد؟ آیا جو بایدن مستقیما در آن دخیل بود؟
به گفته این مقام آمریکایی، این تصمیم هفته گذشته گرفته شد و جو بایدن مستقیما در آن دخیل بود.

بمب‌های ۹۰۰ کیلوگرمی چه نوع خساراتی می‌توانند به بار آوردند؟

بمب‌های عظیم ۹۰۰ کیلوگرمی بر منطقه گسترده‌ای تاثیر می‌گذارند و علاوه بر خسارات مستقیمی که به بار می‌آورند، بنابر اعلام سازمان ملل متحد فشار ناشی از انفجار آنها می‌تواند «منجر به پارگی ریه‌ها و از هم پاشیدن حفره‌های سینوسی شود و اندام قربانیان را به فاصله چند صد متری محل انفجار پرتاب کند.»

کمیسیون بین‌المللی صلیب سرخ طی گزارشی در سال ۲۰۲۲ اعلام کرد که استفاده از چنین مهمات منفجره‌ای در مناطق پرجمعیتی «احتمالا اثرات نامشخصی در پی دارد و اصل تناسب در منازعات را نقض می‌کند.»

پاسخ اسرائیل به این تعلیق چه بود؟

اسرائیل ضمن انکار هدف قرار دادن غیرنظامیان فلسطینی می‌گوید که تنها هدفش نابودی حماس است و تمام اقدامات احتیاطی لازم را برای جلوگیری از کشتار غیرضروری انجام می‌دهد.

در پی افشای خبر تعلیق ارسال این محموله در روز سه‌شنبه در واشنگتن، یک مقام ارشد اسرائیلی ضمن خودداری از تایید این گزارش گفت: «اگر حتی مجبور باشیم با ناخن‌هایمان بجنگیم، هرکاری لازم باشد انجام می‌دهیم.»

به گفته یک سخنگوی ارتش، تمام اختلافات نظر‌ها در جریان ملاقات‌های خصوصی رفع شده‌اند.

آیا استفاده اسرائیل از این بمب‌ها در غزه قانونی است؟

این موضوع یک بحث داغ است. اگرچه قوانین بشردوستانه بین‌المللی صراحتا منعی برای بمباران هوایی مناطق پرجمعیت قائل نیستند، اما بنابر این قوانین غیرنظامیان نباید هدف این حملات باشند و برای جلوگیری از خسارات و یا تلفات احتمالی غیرنظامیان، یک هدف خاص باید تعیین شده و حملات باید متناسب با هدف باشند.

دیوان کیفری بین‌المللی در این مورد چه می‌گوید؟

دیوان بین‌المللی کیفری به بررسی جنگ غزه می‌پردازد. بر اساس اساسنامه این نهاد، اگر بابررسی حمله‌ای مشخص شود که خسارات وارده و یا کشتار غیرنظامیان در مقایسه با هرگونه مزیت مستقیم نظامی «به وضوح بیش از حد» بوده است، آن حمله در زمره جنایات جنگی قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • چرا آمریکا ارسال بمب به اسرائیل را تعلیق کرد؟
  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • گزارش سفیر ایران در بلاروس به امیر عبداللهیان
  • وزیر دفاع آمریکا: ده‌ها میلیارد کمک برای اسرائیل ارسال کرده‌ایم
  • وزیر دفاع آمریکا: ده‌ها میلیارد دلار به اسرائیل کمک کردیم
  • دیدار ملی‌پوشان فوتسال با مقام معظم رهبری
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه در دیدار مقام آمریکایی
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل
  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • دیدار گروسی با وزیر خارجه ایران